Roder HTS Structures

Шатори Хекер – Ф серија

Систем конструкција надстрешница HOECKER Ф СЕРИЈЕ пружа окосницу за Ваш успех.  Изузетно разнолик и иновативан систем привремених конструкција Ф СЕРИЈЕ се развио у једну од водећих врста конструкција без унутрашњих потпорних шипки у својој класи.

Дуга историја и стално усавршавање омогућили су систему шатора Ф СЕРИЈЕ да постане омиљена конструкција за многе водеће светске компаније које се баве организовањем манифестација и изложби. Данас је асортиман Ф СЕРИЈЕ доступан у многим облицима, дизајнима и комбинацијама, што систему омогућава задовољавање потреба тржишта које се непрестано мења.

Конструкције Ф СЕРИЈЕ су доступне у бројним модуларним облицима и величинама од 10,00 m – 60,00 m ширине без унутрашњих потпорних шипки, са варијабилним висинама стрехе које се крећу од 2,66 m – 6,00 m . Било да тражите стандардни „А“ оквир или конструкцију са заобљеним стропом, вишестране конструкције или конструкције са шиљастим кровом, решење ћете да нађете у оквиру асортимана Ф СЕРИЈЕ.

Као и код свих HOECKER конструкција, системи шатора Ф СЕРИЈЕ се производе уз строге поступке контроле квалитета и применом најмодернијих и најсавременијих CNC (компјутерски нумерички контролисаних) производних метода, што обезбеђује највиши степен тачности и континуитета производа.  Све компоненте конструкције се производе употребом искључиво најквалитетнијих материјала из европских извора који обезбеђују издржљив, висококвалитетан завршни производ светске класе, савршено израђен и израђен како би трајао.

Све конструкције HOECKER Ф СЕРИЈЕ без унутрашњих потпорних шипки могу да буду додатно унапређене интеграцијом једног или више од наших практичних и ценовно повољних додатних производа. То укључује: шиљасте кровове, прозирне делове крова и забата, системе чврстих ABS зидова и стаклених зидова, појединачне и двоструке јединице врата, челичне под-оквирне или касетне системе подних облога, осветљење, облоге и још много тога.

Направите следећи корак и контактирајте нас са Вашим захтевима још данас.