Roder HTS Structures

Шатори за војне намене

Компанија RÖDER HTS HÖCKER је постала предводник у индустрији у погледу дизајна и производње висококвалитетно пројектованих, а у исто време ценовно повољних система склоништа за брзи смештај („Rapid Deployable Shelter“, „RDS“) за војни, државни и хуманитарни сектор и сектор пружања помоћи унесрећенима.

Наше јединствено акумулирано искуство у овом специјалистичком сектору, у комбинацији са нашим програмом сталног развоја производа и строгим поступцима тестирања који се примењују на целокупну линију RDS производа обезбеђује конзистентну испоруку издржљивих, економичних и практичних система склоништа за вишекратну употребу овом специјализованом сектору тржишта.

У зависности од врсте примене, елементи као што су киша, песак, снег и сунчево зрачење морају да буду искључени из окружења конструкције.  Широки асортиман система склоништа за брзи смештај пружа привремена и полутрајна окружења наткривених простора за мноштво примена, укључујући могућности стварања простора за становање, кухиња и трпезарија, простора за складишта, ваздухопловне хангаре, радионице, магацине, што је потребно за рад успешног система кампа.

Системи склоништа за брзи смештај су доступни у бројним различитим величинама и нивоима спецификација, од којих је сваки развијен за индивидуалне и вишенаменске оперативне примене у заштити и обезбеђивању људства и опреме за снабдевање.

Склоништа за брзи смештај које производи компанија RÖDER HTS HÖCKER су категоризована у четири засебне категорије производа: Склоништа за одржавање, Склоништа за смештај, Вишенаменска склоништа и Склоништа за помоћ у хитним случајевима.

Војна и хуманитарна примена склоништа је основна пословна идеја компаније RÖDER HTS HÖCKER. Уз испоруку система склоништа за брзи смештај, компанија може, уколико се то захтева, да испоручи целовита решења по принципу „кључ у руке“, укључујући испоручивање осветљења, електроинсталација, система за напајање електричном енергијом и HVAC система (грејање, вентилација и климатизација). Наша решења по принципу „кључ у руке“ укључују квалификоване тимове за инсталацију који се шаљу широм света како би у потпуности управљали пројектима или давали савете везане за пројекте, како код војних, тако и код хуманитарних примена.

Ако имате потребу за RSD производима и услугама које нуди компанија RÖDER HTS HÖCKER, молимо Вас да нас контактирате тако што ћете да попуните образац на нашем web сајту или тако што ћете да назовете наш наменски продајни тим ради непосредне стручне помоћи.

Направите следећи корак и контактирајте нас са Вашим захтевима још данас.