Roder HTS Structures

Спортски објекти

ВИШЕНАМЕНСКЕ СПОРТСКЕ КОНСТРУКЦИЈЕ које нуди компанија RÖDER HTS HÖCKER обухватају асортиман привремених и трајних решења за модуларне објекте дизајниране за бројне спортске примене, омогућавајући настављање спортских активности које се одвијају на отвореним теренима и игралиштима током целе године, без обзира на годишње доба.

Конструкције су доступне у неограниченим дужинама и у стандардни ширинама од: 10 m, 15 m, 18 m, 20 m, 25 m, 30 m 37 m и 40 m – ради лакше навигације, ове стандардне величине конструкција су категоризоване на мале, средње и велике вишенаменске спортске конструкције.  Уз наш стандардни асортиман величина, наши претходно пројектовани вишенаменски спортски објекти могу да буду произведени тако да задовоље тачне захтеве клијента, специфичне за место постављања. На пример, објекти могу да буду произведени тако да притисак ветра и снега специфичан за место постављања буде у складу са захтевима локалне планске контроле, или је могуће да објекат има посебну ширину и дужину, уз промењиве висине стрехе и венца како би се задовољило највише захтева везаних за спортске активности у наткривеном простору.

Вишенаменске спортске конструкције се испоручују са две различите опције покривања крова; клијенти могу да изаберу између стандардног једноструког система крова са развученим платном и енергетски ефикасног ТЕРМО система крова са надувавањем.  Оба система крова се производе од робусног и изузетно издржљивог PVC материјала за индустријску употребу који омогућава пролаз природног светла кроз прозирну архитектурну мембрану крова, чиме се текући трошкови осветљења своде на минимум, јер су трошкови осветљења током дана минимизовани.

Све вишенаменске спортске конструкције су доступне уз свеобухватан асортиман неизолованих и потпуно изолованих опција облога за зидове, као и уз додатне производе који укључују врата за улаз пешака и возила, унутрашње преградне засторе, системе осветљења који могу да буду конфигурисани тако да обезбеде оптималну игру у комбинацији са доступним природним светлом, као и системе за грејање, вентилацију и климатизацију (HV/AC).

Када се упореде са традиционалним методима градње, модуларне вишенаменске спортске конструкције компаније RÖDER HTS HÖCKER нуде бројне предности које не требају да буду занемарене. То укључује значајне уштеде у трошковима уз гарантоване фиксне укупне трошкове пројекта, кратко време производње и изузетно брзо време инсталације. Уз то, за разлику од конвенционалних објеката, наше конструкције су у потпуности расклопиве, тако да могу да буду поново продане, поново конфигурисане, проширене или премештене и поново употребљене за мноштво различитих примена у неко касније време.

Уз дуг животни век од 20 и више година, вишенаменске спортске конструкције пружају дугорочну и стабилну инвестицију. Уштедите време и минимизујте трошкове употребом иновативног претходно пројектованог система вишенаменске спортске конструкције који производи компанија RÖDER HTS HÖCKER.

Направите следећи корак и контактирајте нас са Вашим захтевима још данас.