Roder HTS Structures

Преглед производа

Пагоде

Карактеристике пагода се лако дефинишу њиховим импресивним дизајном шиљастог крова. Асортиман пагода је доступан у величинама од 3,00 m – 20,00 m и комбинује традиционални дизајн шатора са високотехнолошким иновацијама, стварајући архитектурно угодан, а у исто време потпуно функционалан систем конструкције.

Због своје велике разноврсности, пагоде су идеалан избор за широк спектар примена у организовању манифестација. Од надстрешница испред улаза до простора за пријем на венчањима или атрактивних изложбених хала, овај асортиман конструкција ће бити импресиван без обзира о којој се манифестацији ради.

RÖDER HTS (PZ) Party шатори

Доступни у ширинама без унутрашњих потпорних шипки од 3,00 – 10,00 m са стандардном висином стрехе од 2,30 m, систем RÖDER HTS Party шатора је лаган, али изузетно издржљив систем надстрешнице који кориснику пружа могућност брзе инсталације и брзе демонтаже.

Због модуларне природе свог дизајна, сви RÖDER HTS Party шатори могу да се продужују наставцима од по 3,00 m, што значи да се може постићи било која дужина надстрешнице. Осим тога, Party систем шатора је доступан у великом броју атрактивних дизајна оквира, укључујући дизајне класичних „А“ оквира, заобљених, шестоугаоних, осмоугаоних и оквира са шиљастим врхом.

RÖDER HTS (GZ) велики шатори

Потребе клијената за привременим конструкцијама су покривене RÖDER HTS асортиманом конструкција за велике манифестације. Доступан у ширинама без унутрашњих потпорних шипки од 10,00 m – 60,00 m и стандардним висинама стрехе од 2,40 m / 3,00 m и 4,00 m, асортиман конструкција за велике манифестације пружа највећи комфор за сваку манифестацију.

Сви RÖDER HTS системи конструкција за велике манифестације прате исти концепт модуларног дизајна. Разноврстан асортиман конструкција за велике манифестације је доступан у бројним различитим облицима и величинама, укључујући конструкције са класичним „А“ оквиром, са заобљеним кровом, шестоугаоне, осмоугаоне, десетоугаоне и дванаестоугаоне конструкције, конструкције у облику звезде и конструкције са више врхова.

Шатори HOECKER – П СЕРИЈА

Надстрешнице HOECKER П СЕРИЈЕ се производе у ширинама без унутрашњих потпорних шипки од 3,00 m до 12,00 m. Овај популарни систем надстрешница има фиксну висину стрехе од 2,40 m и заснован је на модуларном дизајну са размаком између основних стубова од 3,00 m, што омогућава продужавање надстрешнице на било коју дужину наставцима од по 3,00 m.

Лаган, разноврстан и изузетно робустан, економични систем надстрешница П СЕРИЈЕ је у широкој примени широм света, како од стране водећих компанија које изнајмљују опрему за манифестације, тако и од стране крајњих корисника. Систем надстрешница П СЕРИЈЕ је доступан у великом броју различитих облика, величина и дизајна, како би одговарао већини врста примене.

Шатори HOECKER – Ф СЕРИЈА

Систем надстрешница HOECKER Ф СЕРИЈЕ се током периода од пола века развио у један од водећих данашњих шаторских система без унутрашњих потпорних шипки. Конструкције надстрешница Ф СЕРИЈЕ су доступне у бројним практичним модуларним облицима и величинама од 10,00 m – 60,00 m ширине без унутрашњих потпорних шипки, са варијабилним висинама стрехе од 2,66 m – 6,00 m.

Идеалан за компаније које се професионално баве изнајмљивањем опреме за манифестације и за полутрајну примену од стране крајњих корисника, асортиман Ф СЕРИЈЕ пружа бројне величине и естетски угодне опције. Било да тражите стандардни „А“ оквир или конструкцију са заобљеним стропом, дизајн са шиљастим кровом или вишестрани дизајн, наћи ћете решење у оквиру широког асортимана надстрешница Ф СЕРИЈЕ.

Вишеспратне конструкције

Широк асортиман привремених конструкција са два или три спрата поставља нове стандарде у категорији система привремених простора. Захваљујући одликама иновативног дизајна, вишеспратне конструкције пружају савршен поглед и најбоље решење за уштеду простора када је простор од изузетног значаја.

Вишеспратне конструкције су идеално решење за бројне примене, укључујући манифестације и угоститељство, изложбе и општу индустрију. Све вишеспратне конструкције деле исту модуларну основу и доступне су уз избор или класичног „А“ оквира, заобљеног или полузаобљеног дизајна или дизајна са више врхова на горњем нивоу.

Пословни и индустријски објекти

Доступан у ширинама од 5,00 m – 30,00 m и висинама стрехе од 3,00 m – 6,20 m код објеката неограничене дужине, асортиман пословних и индустријских објеката нуди значајне финансијске и оперативне предности у поређењу са традиционалним методима градње.

У зависности од примене, овај иновативни систем конструкција може да буде испоручен или као неизолован или као потпуно изолован „енергетски ефикасан“ објекат. Идеално решење за складишта, супермаркете, спортске и производне хале – могућности су неограничене.

Склоништа за брзи смештај

Свеобухватан асортиман склоништа за брзи смештај („Rapid deployment shelters“, „RDS“), посебно дизајнираних како за војну употребу тако и за употребу за организовање хуманитарне помоћи. Доступна су у разноврсним величинама и дизајнима за смештај особља и изградњу јединица за смештај, складиштење опреме, оперативних канцеларија, радионица за одржавање и смештај ваздухоплова.

Деценије искуства у дизајну, пројектовању и тестирању шатора за војне намене су компанији RÖDER HTS HÖCKER обезбедиле место међу водећим светским произвођачима шатора за војне намене и организовање хуманитарне помоћи, у потпуности тестираних за употребу у најекстремнијим и најзахтевнијим окружењима у свету.

Спортске конструкције

Искористите на најбољи начин ваш спортски објекат инсталирањем привремене или трајне спортске конструкције. Наш разноврсни асортиман енергетски ефикасних система конструкција је посебно дизајниран за пружање савршеног окружења за широк спектар спортских активности.

Због одлика модуларног дизајна, разноврсних ширина и импресивних неометаних унутрашњих висина, наше спортске конструкције су идеално решење за вишеструке спортске примене укључујући спортове код којих се користи рекет, покрове базена за пливање, коњичке спортове и клизалишта – било која активност да је у питању, ми за њу имамо решење!

Компатибилни системи конструкција

Традиционално, када компанија која изнајмљује шаторе одабере добављача и купи одређени шаторски систем за своје пословање, та компанија постаје доживотно везана за тог добављача због некомпатибилности изабраног система са другим шаторским системима доступним на тржишту.

То више није случај – компанија RÖDER HTS HÖCKER је развила асортиман шаторских система који су потпуно компатибилни са онима који се могу наћи у понуди уобичајених произвођача шатора. Ово ново достигнуће сада клијентима пружа финансијски конкурентан алтернативни извор када размишљају о инвестирању у нови инвентар.