Roder HTS Structures

Пословни и индустријски објекти

RÖDER HTS HÖCKER пословни и индустријски објекти и привремена складишта пружају клијентима ненадмашан квалитет и вредност за уложени новац када се упореде са традиционалним методима градње, без компромитовања квалитета или издржљивости.

Пословни и индустријски објекти су доступни у бројним ширинама без унутрашњих потпорних шипки од 5,00 m – 30,00 m, са висинама стрехе од 3,50 m – 6,20 m (веће ширине и висине стрехе укључујући веће отпорности на притисак ветра и снега су доступне на захтев).

Овај асортиман трајних, а ипак потпуно расклопивих објеката пружа крајњим корисницима и компанијама које се баве изнајмљивањем брза решења за наткривене просторе погодна за мноштво индустријских примена и примена за посебне намене. То укључује секторе дистрибуције, логистике, малопродаје, организовања изложби, производње, аутомобилске индустрије, изложбених салона, војне индустрије, авијације, бродских лука и забаве.

Као и традиционални трајни објекти, системи пословних и индустријских објеката које производи компанија RÖDER HTS HÖCKER могу да буду дизајнирани како би били у потпуности у складу са регионалним притисцима ветра и снега специфичним за место постављања. Међутим, за разлику од традиционалних метода градње, наши иновативни системи објеката нуде многе предности. Објекти се изузетно брзо састављају, лако могу да буду продужени или растављени и у потпуности премештени уз минимално ремећење пословања, брзином којој нема равне у поређењу са традиционалним методима градње.

Широк асортиман пословних и индустријских објеката који нуди компанија RÖDER HTS HÖCKER је доступан у следећим категоријама производа: WS АСОРТИМАН, СТРЕХЕ БЕЗ ЗИДОВА, НЕИЗОЛОВАНИ, ТЕРМИЧКИ ИЗОЛОВАНИ и ЧЕЛИЧНИ КРОВОВИ.

Конструкције су доступне у три различите опције покривања крова; једноструки, термички са надувавањем (енергетски ефикасни) и композитни (високе „У“ вредности) кровови од челичних плоча. Опције бочних зидова укључују меке PVC зидове, зидове од таласастог челика, зидове од изолованих композитних плоча дебљине 40 mm, 60 mm, 80 mm и 100 mm и систем стаклених зидова.

Уз то, сви пословни и индустријски објекти су доступни уз свеобухватан асортиман додатних производа, укључујући врата за особље, роло—врата, осветљење, напајање електричном енергијом, системе за грејање, вентилацију и климатизацију (HV/AC) и још много тога.

Направите следећи корак и контактирајте нас са Вашим захтевима још данас.