Roder HTS Structures

Пагоде

Пагода конструкције надстрешница компаније RÖDER HTS HÖCKER пружају могућност креирања атрактивних затегнутих кровних конструкција. Уз лакоћу састављања и савршен квалитет израде, серија пагода надстрешница пружа савршено решење за широк распон примена.

Пагода конструкције надстрешница су доступне у великом броју јединица квадратног облика од 3,00 m све до 20,00 m ширине без унутрашњих потпорних шипки. Пагоде стварају идеално решење за просторе за пријем, а могу бити и спојене заједно помоћу интегрисаних олучних жлебова, што омогућава стварање вишеструких конфигурација, унапређујући визуелни доживљај било које манифестације, без обзира на локацију.

RÖDER HTS HÖCKER производи пет врсте пагода конструкција надстрешница:

Пагода „NIZZA користи лагани 3-канални профил (63/63/2 mm) за главни оквир. Систем користи традиционалне чврсте усправне потпорне стубове, који се одликују „клиновима који брзо кликну на своје место“ за спајање летви стрехе. Пагода „NIZZA“ се такође одликује уређајем за праћење кукица који служи за брзу и једноставну инсталацију покрова крова.

Пагода „LONDON користи већи, робуснији 3-канални профил (94/48/3 mm) за главни оквир и испоручује се са сертификатом о издржавању брзине ветра до 80 km/h. Пагоде „LONDON“ су доступне у величинама јединица од 3,00 m, 4,00 m, 5,00 m и 6,00 m и одликују се револуционарним системом „склопиве ноге“ који омогућава једноставну инсталацију уз минимално коришћење људске снаге – идеалан избор за компаније које изнајмљују шаторе широм света.

Асортиман надстрешница ВЕЛИКА пагода обухвата величине од 8,00 m, 10.00 m, 12,00 m, 15,00 m и 20.00 m, а пагоде су доступне у висинама стреха од 2,40 m и 3,00 m.  Ове префињене конструкције пружају савршену атмосферу за низ функција, од атрактивног улаза, самосталне конструкције за пријем или вишеструких конфигурација повезаних пагода, тако да није чудо што су ВЕЛИКЕ пагоде постале омиљене пагоде за тако много клијената широм света.

Све пагоде се испоручују као оквир и заједно са стандардним белим покровима. Овај асортиман може да буде даље унапређен додавањем једног или више наших додатних производа за пагоде, укључујући стаклене или чврсте зидове, јединице врата, улазне надстрешнице, интегрисани систем подних облога, унутрашње облоге и још много тога.

Направите следећи корак и контактирајте нас са Вашим захтевима још данас.