Roder HTS Structures

Конструкције дизајниране по наруџби

RÖDER HTS HÖCKER пружа пун спектар услуга израде конструкција дизајнираних по наруџби за клијенте којима је потребан специфичан дизајн конструкције. Од почетних концепата, до радних нацрта, производње испоруке и, ако се то захтева, комплетне инсталације, одељење за специјалне пројекте компаније RÖDER HTS HÖCKER ће да Ваше идеје о дизајну израђеном по наруџби претвори у стварност.

Наше искусно сопствено одељење за технички дизајн и пројектовање је у стању да црпи огромно стручно искуство стицано годинама у дизајну прилагођених пројеката конструкција без унутрашњих потпорних шипки. То искуство, уз примену најновијих достигнућа у 3D CAD технологији моделовања и аутоматизованог прецизног CNC процеса производње је омогућило компанији RÖDER HTS HÖCKER да оствари сјајан успех и постане предводник на овом специјализованом пољу.

Верујемо да поступак израде дизајна по наруџби захтева тимски рад, уз одржавање блиских односа са нашим клијентима у циљу разумевања свих аспеката потреба пројекта, укључујући ограничења места постављања, жеље и стилове. Радили смо са бројним клијентима из приватног, корпоративног и државног сектора широм света на изради и испоруци неких од најиновативнијих расклопивих конструкција.

Када дизајнирамо конструкције по наруџби, наш првенствени циљ је искоришћавање највећег броја коришћених компоненти употребом нашег већ постојећег асортимана стандардних система конструкција. То користи и клијенту и добављачу, јер омогућава улазак пројекта у производну фазу много раније него када би се компоненте производиле појединачно.  Уз то, коришћењем постојећих компоненти у дизајну, укупни трошкови пројекта могу да се одрже на минимуму, чиме се постиже много већа приступачност конструкција дизајнираних по наруџби.

Без обзира на врсту наруџбе, ангажовање компаније RÖDER HTS HÖCKER као Вашег главног уговарача за пројекат ће да осигура да Ваш пројекат буде испоручен на време и у складу са Вашим буџетом. Као водећи стручњаци на овом пољу специјализације, ми можемо да задовољимо потребе клијената од стандардних конструкција са кровом нагнутим на једну страну до вишеспратних, потпуно изолованих угоститељских и забавних центара употребом конструкција које су израђене тако да издрже екстремне притиске ветра и снега.

Направите следећи корак и контактирајте нас са Вашим захтевима још данас.