Roder HTS Structures

Вишеспратни објекти

Системи вишеспратних привремених конструкција компаније RÖDER HTS HÖCKER пружају најбоље решење за уштеду простора стварањем додатног простора на спрату када је простор од изузетног значаја.

Вишеспратне конструкције су доступне у конфигурацијама од два и три спрата у шест изузетно разноврсних стандардних дизајна; „А“ оквир, заобљени, полузаобљени, коси дизајн, дизајн са више врхова и дизајн у облику коцке.

Због својих модуларних карактеристика дизајна, вишеспратне конструкције могу да буду инсталиране у великом број различитих конфигурација, облика и величина како би одговарале размештају конкретне манифестације и ограничењима места постављања.  На пример, хоризонтална пројекција горњег нивоа може да буде идентична доњем нивоу.  Алтернативно, на горњем нивоу може да буде изграђена мања конструкција, стварајући савршен балкон за гледаоце, како би они уживали у погледу на оно што се дешава доле.

Ради још већег повећавања њихове флексибилности, модули од 5,00 m x 5,00 m могу да буду уклоњени у приземљу како би се створила отворена подручја галерија. Уз то, специјални модуларни дизајн система вишеспратних конструкција значи да су стварна дужина и ширина конструкције неограничени.

Било да се користе за манифестације везане за голф, тенис, коњске утрке, ауто-мото спортове или друге врсте манифестација, наши иновативни и практични системи вишеспратних конструкција са два или три спрата су сваки пут право решење.

Вишеспратне конструкције су доступне уз мноштво додатних производа који још више побољшавају визуални изглед и функционалност конструкције.  Додатни производи укључују изоловане ‘ТЕРМО’ облоге за кров пуњене ваздухом – овај иновативни производ повећава топлотне вредности, чиме смањује потребну количину грејања – климатизације – касетне чврсте ABS и стаклене системе зидова, двоструке и појединачне јединице врата, унутрашња и вањска степеништа, балустраде, системе подних облога за горње и доње нивое, декоративне облоге и још много тога.

Направите следећи корак и контактирајте нас са Вашим захтевима још данас.