Roder HTS Structures

ПРОДАЈА – Конструкције дизајниране по наруџби

Од концепције до завршетка, одељење за специјалне пројекте компаније RÖDER HTS HÖCKER може да реализује конструкције дизајниране по наруџби за већину врста примене.

Дугогодишње искуство у комбинацији са коришћењем технологије је кључ нашег успеха на овом подручју. Наши дизајнери и инжењери су у стању да искористе више од пола века комбинованог искуства у производњи прилагођених конструкција без унутрашњих потпорних шипки. То, уз коришћење најновијих достигнућа у CAD технологији и CNC опреми за прецизно пројектовање, омогућава компанији RÖDER HTS HÖCKER да претвори већину идејних пројеката у стварност.

Конструкције се дизајнирају и испоручују у складу са конкретним захтевима клијената. Конкретна спецификација, на пример, може да захтева да конструкција има изузетне способности издржавања притиска снега или ветра. У већини случајева, можемо да испунимо спецификације клијента, од стандардних конструкција са кровом нагнутим на једну страну до вишеспратних, потпуно изолованих угоститељских центара.

Наше доказано искуство у изради конструкција дизајнираних по наруџби је још више унапређено нашом могућношћу пружања стручне инсталације и ресурса за управљање пројектима. Тај ресурс је главна предност компаније RÖDER HTS HÖCKER и увек је доступан нашој глобалној бази клијената. Од ангажовања једног техничара за инсталацију ради подучавања и усмеравања клијентовог тима током почетне инсталације, до пружања комплетне услуге управљања пројектом у својству главног уговарача, ми нудимо наше комплетне услуге дистрибуције и инсталације широм света.

Контактирајте RÖDER HTS HÖCKER још данас како бисмо разговарали о Вашем пројекту дизајнираном по наруџби.