Roder HTS Structures

ПРОДАЈА – Заменски покрови

Да ли тражите заменске покрове како бисте заменили постојећи инвентар покрова за надстрешнице? Ако је тако, немојте даље да тражите.  RÖDER HTS HÖCKER испоручује заменске покрове за већину уобичајених система конструкција без унутрашњих потпорних шипки по много нижој цени од оне коју бисте очекивали!

Прворазредни текстилни покрови компаније RÖDER HTS HÖCKER се производе употребом најсавременије опреме за компјутерски контролисано резање, заваривање високом фреквенцијом, топлотно заптивање и завршну обраду. Употребом технолошки напредних метода производње обезбеђујемо производњу и завршну обраду наших претходно дизајнираних покрова уз минималне плус / минус толеранције, чим се сваки пут постиже савршено пристајање и завршна обрада.

Наши висококвалитетни покрови се производе само од најсавременијих тканина обложених PVC-ом, напредног високог квалитета, са ниским садржајем нити, антифунгицидних и беле боје високог сјаја, као и задебљаног руба који одбија влагу.  Избор и употреба врхунских материјала гарантују највише нивое квалитета, поузданости и издржљивости у изради привремених конструкција. Наши покрови пружају како оптималне перформансе тако и дуг век употребе, који бисте очекивали само од квалитетно пројектованог производа.

Све тканине обложене PVC-ом које се користе за израду наших покрова се набављају из извора у Европској заједници, обезбеђујући да изабране тканине буду у потпуности отпорне на ватру у складу са индустријским стандардима укључујући DIN 4102, B1, M2 (Напомена: тканине су такође у складу са већином признатих међународних стандарда отпорности на ватру).

Контактирајте RÖDER HTS HÖCKER још данас за више информација о производима и ценама.