Roder HTS Structures

Приватност

Правила о приватности

Ова правила о приватности утврђују начин на који компанија RÖDER HTS HÖCKER GmbH користи и штити информације које дајете компанији RÖDER HTS HÖCKER GmbH када користите овај web сајт.

Компанија RÖDER HTS HÖCKER GmbH је посвећена обезбеђивању заштите Ваше приватности. Ако од Вас затражимо пружање одређених информација на основу којих можете да будете идентификовани приликом употребе овог web сајта, тада можете да будете сигурни да ће те информације да буду коришћене искључиво у складу са овом изјавом о приватности. Компанија RÖDER HTS HÖCKER GmbH може с времена на време да мења ова правила путем ажурирања ове стране. Требате да с времена на време проверавате ову страну, како бисте били сигурни да сте задовољни са било којим изменама. Ова правила почињу на важе од 20. августа 2010.

Шта ми прикупљамо:

 1. Име и назив радног места.
 2. Информације за контакт, укључујући e-mail адресу.
 3. Демографске информације као што су поштански број, преференције и интересoвања.
 4. Друге информације релевантне за анкетирање клијената и/или понуде.

Шта радимо са информацијама које прикупимо:

Ове информације тражимо како бисмо разумели Ваше потребе и пружили Вам бољу услугу, а посебно из следећих разлога:

 1. Вођење интерне евиденције.
 2. Можемо да користимо те информације за побољшавање наших производа и услуга.
 3. Можемо да периодично шаљемо промотивне e-mail поруке о новим производима, специјалним понудама или другим информацијама за које сматрамо да бисте могли да будете заинтересовани, употребом e-mail адресе коју сте нам дали.
 4. С времена на време, такође можемо да користимо Ваше информације како бисмо Вас контактирали у сврхе истраживања тржишта. Можемо да Вас контактирамо путем e-mail-а, телефона, телефакса или обичне поште. Можемо да користимо те информације како бисмо овај web сајт прилагодили, тако да буде у складу са Вашим интересовањима.

2) Безбедност

Посвећени смо осигуравању безбедности Ваших информација. У циљу спречавања неовлаштеног приступа и откривања, увели смо одговарајуће физичке, електроничке и управљачке поступке како бисмо заштитили и обезбедили информације које прикупљамо путем Интернета.

3) Како користимо „колачиће“

„Колачић“ је мала датотека која тражи дозволу да буде смештена на чврсти диск Вашег рачунара. Када Ви на то пристанете, та датотека се додаје и тај „колачић“ помаже у анализи web саобраћаја или Вас обавештава када посетите одређени сајт. „Колачићи“ омогућавају web апликацијама да Вам одговоре као појединцу. Web апликација може да прилагоди свој рад Вашим потребама, оном што Вам се свиђа и оном што Вам се не свиђа, путем прикупљања и памћења информација о Вашим преференцијама.

Ми користимо „колачиће“ за праћење саобраћаја како бисмо идентификовали које стране се користе. То нам помаже у анализи података о саобраћају web стране и побољшавању нашег web сајта у циљу његовог прилагођавања потребама клијената. Те информације користимо само у сврхе статистичке анализе, а затим се ти подаци уклањају из система.

У целини, „колачићи“ нам помажу да Вам пружимо бољи web сајт, тако што нам омогућавају да надгледамо које стране сматрате корисним а које не. „Колачић“ нам ни на који начин не даје приступ Вашем рачунару или било које друге информације о Вама, осим оних података које одлучите да поделите са нама.

Можете да одлучите да прихватите или одбијете „колачиће“. Већина web браузера аутоматски прихвата „колачиће“, али обично можете да модификујете подешавање Вашег браузера тако да он одбија „колачиће, ако то желите. То може да Вас спречи да у потпуности искористите предности овог web сајта.

4) Везе према осталим web сајтовима

Наш web сајт може да садржи везе према осталим интересантним web сајтовима. Међутим, када једном употребите те везе како бисте напустили наш сајт, требате да имате на уму да ми немамо никакву контролу над тим другим web сајтом. Према томе, ми не можемо да будемо одговорни за заштиту и приватност било којих информација које пружите када посећујете такве сајтове, и на те сајтове се не примењује ова изјава о приватности. Требате да поступате са опрезом и да погледате изјаву о приватности примењиву на web сајт који је у питању.

Контролисање Ваших личних информација:

Можете да одлучите да ограничите прикупљање или употребу Ваших личних информација на следеће начине:

 1. Увек када се од Вас тражи да попуните образац на овом web сајту, потражите оквир на који можете да кликнете како бисте назначили да не желите да било ко користи те информације у сврхе директног маркетинга.
 2. Ако сте претходно пристали на наше коришћење Ваших личних информација у сврхе директног маркетинга, можете да се у било које време предомислите, тако што ћете да нам пошаљете писмо или e-mail поруку на адресу verkauf@roeder-hts.de
 3. Нећемо да продамо, дистрибуишемо или дамо у најам Ваше личне информације трећим странама, осим уколико немамо Вашу дозволу за то или уколико то закон не захтева. Можемо да користимо Ваше личне информације како бисмо Вам слали промотивне информације о трећим странама за које мислимо да бисте могли да будете заинтересовани, ако нам кажете да желите да се то дешава.

Ако мислите да је било која информација коју ми о Вама имамо нетачна или непотпуна, молимо Вас да нам што је пре могуће пошаљете писмо или e-mail поруку на горе наведену адресу. Хитно ћемо да исправимо било коју информацију за коју се нађе да је нетачна.

5) Одредбе и услови коришћења web сајта

Добродошли на наш web сајт. Ако наставите са прегледавањем и коришћењем овог web сајта, сагласни сте да се придржавате и да будете везани следећим одредбама и условима коришћења, који, заједно са нашим правилима о приватности, регулишу однос компаније RÖDER HTS HÖCKER GmbH са Вама у вези овог web сајта.

Појам RÖDER HTS HÖCKER GmbH, или „нас“ или „ми“ се односи на власника web сајта, чија се регистрована канцеларија налази на адреси  Hinter der Schlagmühle 1, Kefenrod, Germany, D-63699. Појам „Ви“ се односи на лице које користи или прегледава наш web сајт.

Коришћење ovog web сајта је подложно следећим одредбама о коришћењу:

1.1 Садржај страна на овом web служи само за Ваше опште информације и употребу. Он је подложан промени без обавештења. Нити ми, нити било која трећа страна, не пружамо било какво јемство или гаранцију у погледу тачности, благовремености, учинка, потпуности или погодности информација и материјала који се налазе или нуде на овом web сајту за било коју поједину сврху. Ви потврђујете да такве информације и материјали могу да садрже нетачности или грешке и ми изричито искључујемо одговорност за било које такве нетачности или грешке до највећег обима дозвољеног законом.

1.2 Све информације или материјале на овом web сајту користите искључиво на свој сопствени ризик, за шта ми нисмо одговорни. Ваша је одговорност да обезбедите да било који производ, услуга или информација доступна путем овог web сајта задовољава Ваше специфичне захтеве.

1.3 Овај web сајт садржи материјал који је у нашој својини или за који имамо лиценцу. Тај материјал укључује, али није ограничен на, дизајн, распоред, изглед, приказ и графику. Репродуковање је забрањено, осим уколико се не врши у складу са обавештењем о ауторским правима, које је део ових одредби и услова.

1.4 Сви заштитни знакови репродуковани на овом web сајту који нису својина оператера или за које оператер нема лиценцу су као такви означени на овом web сајту.

1.5 Неовлашћена употреба овог web сајта може да доведе до тужбеног захтева за накнаду штете и/или може да представља кривично дело.

1.6 С времена на време овај web сајт такође може да укључује везе према другим web сајтовима. Те везе се пружају како би Вам се омогућило да добијете више информација. Оне не указују на то да ми подржавамо те web сајтове. Ми немамо никакву одговорност за садржај тих повезаних web сајтова.

1.7 Не можете да креирате везу према овом web сајту са другог web сајта или из документа без претходног писменог пристанка компаније RÖDER HTS HÖCKER GmbH.

1.8 Ваша употреба овог web сајта и било који спор који проистекне из те употребе web сајта су подложни законима Немачке.

6) Изјава о одрицању од одговорности за web сајт

Информације које садржи овај web сајт служе само у сврху општег информисања. Те информације је пружила компанија RÖDER HTS HÖCKER GmbH, и, иако се трудимо да одржавамо те информације ажурираним и тачним, ми не дајемо никакве изјаве или јемства било које врсте, изричите или имплицитне, о потпуности, тачности, поузданости, одрживости или доступности у погледу овог web сајта или информација, производа, услуга или повезаних графичких приказа које садржи овај web сајт за било коју сврху.. Према томе, уколико се на било који начин поуздате у те информације, то чините искључиво на Ваш сопствени ризик.

Ми ни у ком случају нећемо да будемо одговорни за било који губитак или штету, што без ограничења укључује индиректни или последични губитак или штету, или било који губитак или штету који проистекну из губитка података или профита који проистекну из, или у вези са употребом овог web сајта.

Путем овог web сајта можете да се повежете са другим web сајтовима који нису под контролом компаније RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Ми немамо никакву контролу над природом, садржајем и доступношћу тих сајтова. Укључивање било које везе не подразумева нужно и препоруку или подржавање ставова изражених на тим сајтовима.

Сви напори се улажу како би овај web сајт био функционалан и како би радио без сметњи. Међутим, компанија RÖDER HTS HÖCKER GmbH не преузима никакву одговорност за, и неће бити одговорна за привремену недоступност web сајта због техничких проблема који су изван наше контроле.