Roder HTS Structures

Tent Expo

TENT-EXPO је светски реномирана, „интерна“ годишња изложба намењена сектору организације међународних манифестација и производње и употребе привремених конструкција.  Сада, у својој десетој години, изложба приказује разноврстан асортиман система конструкција без унутрашњих потпорних шипки који нуди компанија RÖDER HTS HÖCKER, заједно са излагањем најновијих иновација на производима компаније и најновијих додатних производа. Ова манифестација такође укључује демонстрације производа и информативне обиласке производног погона компаније RÖDER HTS HÖCKER.

Уз производе компаније RÖDER HTS HÖCKER, изложба обухвата и друге водеће добављаче опреме везане за индустрију организовања манифестација, који долазе из целог света како би изложили своје производе и услуге. То обухвата намештај, софтвер за манифестације / инвентар, унутрашње облоге и добављаче система за грејање, вентилацију и климатизацију (HV/AC), између многих других.

Присуствовање изложби је бесплатно и укључује пратећу храну и пиће током целе манифестације. Додатно, за оне који долазе из прекоморских земаља, компанија RÖDER HTS HÖCKER пружа пратећи хотелски смештај и превоз од аеродрома до изложбе и назад.

Ова манифестација је постала велика и данас привлачи више од 2.000 посетилаца током 4-дневне манифестације која се одржава у новембру месецу у наменски изграђеном изложбеном простору у граду Wächterbach у Немачкој.

Posetite nas na Izložbi šatora 2018 – Registrujte se odmah