Roder HTS Structures

О компанији RÖDER HTS HÖCKER GmbH

Висококвалитетни производи из компаније којој можете веровати

RÖDER HTS HÖCKER GmbH је награђивана компанија специјализована за дизајн, производњу и дистрибуцију привремених и полутрајних расклопивих система шатора без унутрашњих потпорних шипки. Компанија снабдева како приватни тако и јавни сектор, укључујући угоститељску индустрију и индустрију организовања манифестација, војску, хуманитарне организације, малопродају и општу индустрију.

Породично име Röder се више од 50 година повезује са индустријом производње шатора. Нова компанија је покренута 2001. године од стране водећег стручњака у овој грани индустрије, Heinz-а Röder-а. Као иноватор у индустрији, он је успео да искористи готово пола века искуства и знања које је годинама стицао као власник компаније Röder AG. Основана 1959. године, компанија Röder AG је продата 1994. године када је Heinz Röder одустао од свог учествовања у њеном раду.

Компанија је забележила нагли раст од свог оснивања и данас се сматра водећом глобалном силом у оквиру тржишта за које се специјализовала. Компанија производи широк асортиман самоносивих, модуларних шаторских конструкција без унутрашњих потпорних шипки које су доступне у ширинама конструкција без унутрашњих потпорних шипки у распону од 3, 00 m – 60,00 m.

Иновације и технологија су кључне покретачке снаге компаније и, уз значајна улагања у процес производње, играју главну улогу у стабилном развоју компаније. Компанија наставља да инвестира у свој најсавременији, 64.000 m² велик погон за производњу шатора који се налази у области Kefenrod у Немачкој. Овај погон компанији омогућава сопствену производњу широког асортимана висококвалитетних производа. То обезбеђује да сви клијенти добију оптималне нивое услуга, укључујући кратке периоде од почетка до завршетка производње, контролу квалитета, конкурентне цене и производе који су дизајнирани и произведени у складу са највишим стандардима квалитета.

Компанија тренутно запошљава непосредну радну снагу која броји више од 130 људи, од којих је већина запослена у компанији готово од њеног оснивања. Сви запослени су висококвалификовани и обучени за своје радне задатке и мотивисани су за стицање нових вештина, као и за професионално напредовање у оквиру организације. Компанија са поносом истиче своје високе стопе задржавања особља и позитиван етос запошљавања.

Са радошћу очекујемо нашу сарадњу у којој ћемо да Вам пружимо производе који ће да Вас импресионирају својим високим квалитетом, издржљивошћу и иновативним дизајном.