Roder HTS Structures

ИЗНАЈМЉИВАЊЕ И ПРОДАЈА – Индустријски објекти

RÖDER HTS HÖCKER је водећа компанија у дизајну, дистрибуцији и инсталацији привремених складишта и привремених објеката како за полутрајну тако и за трајну употребу.

Доступан како за дугорочно изнајмљивање тако и за изравну куповину на глобалном основу, наш асортиман иновативних модуларних привремених објеката пружа клијентима брза решења за наткривене просторе погодне за мноштво индустријских примена и примена за посебне намене. То укључује: општа привремена складишта, објекте за логистику и дистрибуцију, ограђене просторе за ремедијацију, фабрике, малопродајне објекте, изложбене салоне, објекте за ваздухопловство, луке, објекте за војне намене и објекте за одмор.

Пословни и индустријски објекти пружају ненадмашан квалитет, разноврсност и вредност за уложени новац када се упореде са традиционалним методима градње.  Они могу да буду састављени, продужени, растављени или премештени уз минимално ремећење пословања, брзином којој нема равне у поређењу са традиционалним методима градње.

Стандардне конструкције су доступне у ширинама без унутрашњих потпорних шипки од 5,00 m, 7,50 m, 10,00 m, 12,50 m, 15,00 m, 17.50 m, 20,00 m, 25,00 m, 25,00 m и 30,00 m са стандардним висинама стрехе од 3,20 m, 4,20 m, 5,20 m и 6,20 m (друге ширине и висине стрехе су доступне на захтев). Објекти су доступни како у неизолованим тако и у изолованим верзијама, у комбинацији са низом опционих додатних компоненти.

Ако то наши клијенти захтевају, пружамо и стручну инсталацију и ресурсе за управљање пројектима, што надопуњава наш опсежни асортиман конструкција. Од ангажовања једног техничара за инсталацију до пружања комплетне услуге управљања пројектом у својству главног уговарача, наше искусно грађевинско особље ће да ради са Вашим тимом током целог пројекта ради обезбеђивања потпуног задовољства и највећег успеха пројекта.

Контактирајте RÖDER HTS HÖCKER још данас како бисмо разговарали о Вашем следећем пројекту.